Akazoo 2 SMS Επιλογές
Lysimaxos
Δημοσιεύθηκε: πριν από 1 χρόνο

Βαθμολογία: Akazoo Team

Μία νέα υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη στο Akazoo!

Aποστολή σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS σε φίλους εντός και εκτός Akazoo, εντός και εκτός Ελλάδας, μέ αναφορές παράδοσης!

Η διαδικασία αποστολής σύντομου μηνύματος SMS είναι απλή και ασφαλής:

α) Είναι απαραίτητη η καταχώρηση Nickname
Το Nickname χρησιμοποιείται εντός του μηνύματος όταν παραλήπτης είναι κάποιος απο τους "Akazoo φίλους" μας. Η καταχώρηση Nickname γίνεται απο τη σελίδα "
Βασικά στοιχεία" στο Προφίλ.

β) Πρέπει να έχει γίνει καταχώρηση/επιβεβαίωση κινητού.
Τα μηνύματα που στέλνουμε σε τηλέφωνα που εμείς βάζουμε, έχουν σαν αποστολέα το επιβεβαιωμένο κινητό μας τηλέφωνο. Ο λόγος είναι ο προφανής, και είναι για την αποφυγή κακής χρήσης της υπηρεσίας. Η καταχώρηση του κινητού μας γίνεται από την σελίδα "
Ρυθμίσεις" στο Προφίλ.

γ) Πρέπει να έχουμε Μονάδες Akazoo
Σκόπος του Akazoo είναι η παροχή της υπηρεσίας ως έχει, χωρίς την περαιτέρω αποστολή οποιουδήποτε διαφημιστικού μηνύματος τόσο στον αποστολέα όσο και στον παραλήπτη, και αυτό έχει κόστος. 

Για τον λόγο αυτό τα μηνύματα που αποστέλλονται κοστίζουν στον αποστολέα ως εξής:

α) Μηνύματα προς χρήστες Akazoo: 9 Μονάδες

β) Μηνύματα προς άλλα τηλέφωνα: 15 Μονάδες

Αν βέβαια υπολογίσει κανείς ότι με την χρήση του site κερδίζει Μονάδες τότε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι η υπηρεσία παρέχεται με μηδενικό κόστος στους ενεργούς χρήστες του site. Οι τρόποι για να κερδίσει κάποιος Μονάδες και να στέλνει δωρεάν SMS είναι:

1) Ενεργή συμμετοχή στο Forum. Οι μονάδες δίνονται ανα διαστήματα και αναλόγως με τον αριθμό των δημοσιέυσεων δίνονται σοβαρά πακέτα μονάδων όπως πολλοί έχουν διαπιστώσει.

2) Ανέβασμα φωτογραφιών και Βίντεο. Οι μονάδες δίνονται άμεσα, όμως μετράει η ποιότητα του περιεχομένου (π.χ. μεγάλες φωτογραφίες) και φυσικά να έχουν περάσει επιτυχώς το σχετικό έλεγχο.

3) Σχολιασμός Προφίλ και Περιεχομένου. Οι μονάδες δίνονται κάθε μερικά σχόλια που γίνονται. Όσο πιο ολοκληρωμένο είναι το σχόλιο τόσο πιο πολλές μονάδες δίνονται.

4) Για τους ερασιτέχνες φωτογράφους και σκηνοθέτες, υπάρχει η δυνατότητα προώθησης του υλικού τους προς διάθεση για Download για αντίτιμο μονάδων, ακόμα και η δημιουργία Άλμπουμ/Καναλιών κατόπιν αντίτιμου Μονάδων. Μεγάλη προσοχή στους όρους χρήσης και στα δικαιώματα του περιεχομένου, το περιεχόμενο πρέπει να ανήκει σε αυτόν που το ανεβάζει.

Κάποιος που θέλει να κάνει χρήση της υπηρεσίας και δεν έχει αρκετές μονάδες, μπορεί να αγοράσει μέσω χρέωσης του κινητού του. Το κόστος του Akazoo2Sms είναι χαμηλότερο από το βασικό κόστος απλού μηνύματος στην αγορά (άνευ προσφορών).

Για να στείλουμε μήνυμα πρέπει να πάμε στην αντίστοιχη σελίδα Αποστολή SMS και από εκεί μπορούμε να στείλουμε ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες.

Επιπλέον:

α) Έχουν ενημερωθεί οι ρυθμίσεις μηνυμάτων, όπου μπορούμε να ορίσουμε απο ποιους θέλουμε να δεχόμαστε SMS. Φυσικά υπάρχει και η λίστα Ανεπιθύμητων για τους "ενοχλητικούς"

β) Έχει φτιαχτεί τηλεφωνικός κατάλογος για να βρίσκουμε τους Akazoo Φίλους που μπορούν να λάβουν SMS, καθώς και να μπορούμε να προσθέσουμε τηλέφωνα εξωτερικών επαφών για εύκολη πρόσβαση. Ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι εντελώς προσωπικός και κανένας δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν. Επιπλέον το καταχωρημένο τηλέφωνο μας δεν εμφανίζεται σε κανέναν άλλον, φίλο μας ή μη. Υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία στη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων και έχει δοθεί μεγάλη έμφαση σε αυτό.

γ) Προγραμματισμός των SMS. Στείλε στους φίλους SMS εκεί που δεν το περιμένουν.

Για περισσότερα πέρι Akazoo2Sms μπορείτε να συμβουλευτείτε ή να στείλετε μήνυμα στην βοήθεια.

Σύντομα θα εμφανιστούν πολλές παραπάνω επιλογές και ευκολίες ... να είστε όλοι καλά!

Για την Μαμά μου:
SMS είναι Short Message Service, ή αλλιώς υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων, ή αλλιώς γραπτό μήνυμα για κινητό τηλέφωνο.

alext2

Βαθμολογία: VIP

Για την Μαμά του Λυσίμαχου:

Αν ξέρετε να μπαίνετε ήδη στο ακαζοο, και να διαβάζετε τα ... του γιού σας, μάλλον δεν χρειάζεστε άλλες διευκρινήσεις.

Taurus

alext2 έγραψε:

Για την Μαμά του Λυσίμαχου:

Αν ξέρετε να μπαίνετε ήδη στο ακαζοο, και να διαβάζετε τα ... του γιού σας, μάλλον δεν χρειάζεστε άλλες διευκρινήσεις.

χαχαχαχαχα Λέτε;;;; Μου άρεσε που το έγραψε με μικρούτσικα γράμματα... άρα η μαμά είναι καλά εκπαιδευμένη

Για να δούμε τι θα πει και ο....."ειδικός"

Lysimaxos

Σπαμάρετε???  

Και ακόμα χειρότερα, για την Μαμά μου???

Take it outside ...

Taurus

Lysimaxos έγραψε:

Σπαμάρετε???  

Και ακόμα χειρότερα, για την Μαμά μου???

Take it outside ...

Εγώ;;;; Η κυρία Αλεξάνδρα το άρχισε....

(ε, άστα λίγο και μετά παίρνεις την γνωστή σκούπα...ελπίζω όχι και την γνωστή βρεγμένη σανίδα....)

Angelikh

Και για να σας επαναφερω στην "ταξη".... ερωτω:

1) Τελικα ποιο ειναι το κοστος του καθε sms που θα στελνουμε μεσω akazoo (ειτε σε akazooμοναδες, είτε σε €).?

2) Καποιοι που ξερω (ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε!), καταχωρησαν το κινητο τους  

σε αλλο site, και χρεωθηκαν εν΄αγνοια τους την παραλαβη μηνυματων στο κινητο τους.....

Πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν κυκλοφορουν παντου αυτα τα "¨μαϊμουδια" που δεν σε

ρωτανε , ουτε καν σε ενημερωνουν για τη χρεωση στο κινητο σου?

Μετα τιμής.....

ΥΓ . Επιεικως παρακαλω.... ειμαι και "μαμα" και "ξανθια"...

STATUS

Χε ! Μου δίνεις  την ευκαιρία να πω και εγώ μια χαζομάρα... έτσι, για να 'χουμε να λέμε..

Στην ερώτηση σου, την νούμερο 1, μας έχουν απαντήσει.
Όσο για την νούμερο 2... η απάντηση που θα πάρεις, είναι αναμενόμενη.

Έξυπνη αλλαγή αυτή, μπράβο !  Η συνέχεια... εξίσου αναμενόμενη.

Στο ζουμί τώρα...
Μεγάλο πράγμα τα προσωπικά δεδομένα !!! Το νουνού σας από κοντά...! (το λέω γενικά και όχι ιδικά!)

Taurus

Angelikh έγραψε:

Μην κουράζεις το ξανθό σου κεφαλάκι μικρή μου, θα σου τα αναλύσω από κοντά

Από τη στιγμή που το akazoo2sms έλαβε την έγκριση, όλα βαίνουν καλώς!

Angelikh

Taurus έγραψε:

Μην κουράζεις το ξανθό σου κεφαλάκι μικρή μου, θα σου τα αναλύσω από κοντά

Από τη στιγμή που το akazoo2sms έλαβε την έγκριση, όλα βαίνουν καλώς!

....ερωτηση

Νο 3: Ποιος εδωσε την εγκριση?

Νο 4: Τι συνεπειες θα εχω αν "μου τ΄αναλυσεις απο κοντα" ?

(και τι θα πληρωσω σ΄αυτο το "απο κοντα")

Taurus

Angelikh έγραψε:

....ερωτηση  ...απάντηση

Νο 3: Ποιος εδωσε την εγκριση?  Ο "ειδικός" επί θεμάτων akazoo (από κοντά κι αυτό)

Νο 4: Τι συνεπειες θα εχω αν "μου τ΄αναλυσεις απο κοντα" ?  Τις συνήθεις....

(και τι θα πληρωσω σ΄αυτο το "απο κοντα")  τς τς τς πάλι σε πιάσανε οι τσιφουτιές σου;;;

Lysimaxos

Angelikh έγραψε:

1) Τελικα ποιο ειναι το κοστος του καθε sms που θα στελνουμε μεσω akazoo (ειτε σε akazooμοναδες, είτε σε €).?

2) Καποιοι που ξερω (ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε!), καταχωρησαν το κινητο τους  

σε αλλο site, και χρεωθηκαν εν΄αγνοια τους την παραλαβη μηνυματων στο κινητο τους.....

Πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν κυκλοφορουν παντου αυτα τα "¨μαϊμουδια" που δεν σε

ρωτανε , ουτε καν σε ενημερωνουν για τη χρεωση στο κινητο σου?

Μετα τιμής.....

ΥΓ . Επιεικως παρακαλω.... ειμαι και "μαμα" και "ξανθια"...

Είσαι δηλαδή μια Ξανθιά Μαμά?  Θα βάλω τα δυνατά μου τότε :

1) Τις Μονάδες δεν είναι απαραίτητο να τις αγοράζεις, μπορείς απλά να τις κερδίζεις με τους διάφορους τρόπους που ανέφερα πιο πάνω. Αν είναι να τις αγοράσεις, αυτη τη στιγμή η αγορά υποστηρίζεται μόνο μέσω κινητού οπότε και κοστίζει περισσότερο από τους συμβατικούς τρόπους λόγω των πολλών μεσάζοντων. Το κόστος για την αποστολή για να το γράψω αλλη μια να το εμπεδώσουμε είναι:

α) 15 Μονάδες προς αριθμούς κινητών

β) 9 Μονάδες προς Φίλους Akazoo, που είναι στο Δίκτυο του Akazoo, που έχουν δηλώσει κινητό και έχουν επιλέξει από τις ρυθμίσεις Μηνυμάτων να δέχονται μηνύματα απο άλλους. Το κινητό τους δεν φαίνεται σε κανέναν όμως μήνυμα αναλόγως τις ρυθμίσεις θα λάβουν. Αν πάλι έχεις κάνει φίλους που δεν ξέρεις, τότε κακώς μεν, αλλά αν ντρέπεσαι να τους διαγράψεις, μπορείς να τους βάλεις στους ανεπιθύμητους και τα μηνύματα τους θα αγνοούνται.

Έλπίζω να σε κάλυψα για το 1.

2)  Είναι γεγονός ότι έχει γίνει ένας σάλος με τις χρεώσεις στα κινητά που δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν πατώντας στην άγνοια άλλων. Δεν ξέρω για τα άλλα site, αλλά θα σου πω τι γίνεται εδώ. Εδώ έχει γίνει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια που θέλουμε τη διαφάνεια και την πραγματική παροχή υπηρεσίας. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι να σου απαντήσουν, να σε βοηθήσουν και να σε υποστηρίξουν. Δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση απο αυτές που φαίνονται στα παράθυρα καταχώρησης κινητου, οι οποίες γράφονται με σαφήνεια. Θα περιγράψω την διαδικασία για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Η απλή καταχώρηση κινητού είναι Δωρεάν, τσάμπα, no cost.
Για να κάνεις καταχώρηση πρέπει να βάλεις τον αριθμό του κινητού σου, ώστε να λάβεις ένα ΜΗ χρεωστικό μήνυμα, το οποίο έχει έναν μοναδικό κωδικό. Αυτόν τον κωδικό τον χρησιμοποιείς στην επόμενη φόρμα εκεί που λέει εισάγετε κωδικό.
Στην ίδια φόρμα υπάρχουν κάποια κουτάκια που βγάζουν μάτι, σε μπλέ και κίτρινο χρώμα τα οποία χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση συνδρομής. Απλά πρέπει να μη τσεκάρεις κάτι που λέει ότι θα σε χρεώσει. Αν είναι και σου ζητηθεί αποδοχή όρων πρέπει να την κάνεις, όμως δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο που πρέπει να διαβάζεις ώρες για να βρεις, αν υπήρχε χρέωση θα στο έλεγε απο την αρχή.
(Η Σύνδρομή είναι για τους χρήστες που χρησιμοποιούν το site από το κινητό τους μέσω του http://m.akazoo.gr και τους δίνονται επιπλέον Bonus Μονάδων για τη χρήση τους εντός του site (Μουσική για παράδειγμα). Αν είσαι ενεργός χρήστης δεν είναι απαραίτητο να χρεωθείς για να λάβεις Μονάδες, μπορείς απλά να τις κερδίσεις).
Αντίστοιχα ισχύει για την αγορά επιπλέον Μονάδων. Σε κάθε περίπτωση αν πατήσεις το Κλείσιμο ή Ακύρωση που είναι κάτω δεξία ακυρώνεις το παράθυρο και ξεφουσκώνεις με γαλήνη.

Επαναλαμβάνω αυτά ισχύουν εδώ, σε γενικές γραμμές πρέπει να προσέχουμε και να διαβάζουμε ότι λέει η σελίδα όταν πρόκειται να βάλουμε είτε πιστωτική κάρτα είτε κινητό ή ότι άλλο. Σε κάθε περιπτωση πρέπει πριν προχωρήσουμε να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει στοιχειώδης επικοινωνία με το site για όποιο θέμα. Πίστεψε με όλά τα παιδιά στο helpdesk του Akazoo, βοηθούν και θέλουν να εξυπηρετήσουν και το κάνουν όσο και να τους πάρει από τη πιο μικρή βλακειούλα σε όποια σοβαρό θέμα προκύψει.

Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια στείλε ένα mail στο help@akazoo.gr. Παίρνεις απάντηση μέσα σε 1 εργάσιμη μέρα. Αν το στείλεις πρωινές ώρες θα είναι πιο άμεσο από ότι να το στείλεις το βράδυ. 

Αγγελική δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, απλά ΔΕΝ πρέπει να πατάς ότι βλέπεις χωρίς να το διαβάζεις πρώτα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Angelikh

Αγαπητε lysimaxe,

σ΄ευχαριστω για την τοσο εμπεριστατωμενη απαντηση.... και την αντιμετωπιση ως "μη ξανθιας".

Εχω επικοινωνησει αρκετες φορες με το helpdesk μεσω μηνυματων και ομολογω οτι παντα παιρνω απαντησεις

αμεσα & λυνουν τα προβληματα που τους εκθετω πιο γρηγορα απ΄οτι φανταζομουν.

Ειναι καλα παιδια μωρε....  (μονο το προβλημα με το chat room της ομαδας μου δεν εχει λυθει ακομα, αλλα βαριεμαι ν΄ασχοληθω αλλο.... κανει και ζεστη....)

Και για να "μπω στο ματι" καποιων καποιων που τα΄χουν βαλει με τις ξανθιες και ειδικα με το κατακιτρινο - χαρωπο χρωμα μου (ονοματα δεν λεμε μεσιε Haris) , ενα εχω να πω:

YES YES YES !!! ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ο  lysimaxos αλλα δεν θα σας κανω εγω φροντιστηριο....

Να τα καταλαβετε μονος σας !! (μεγαλο παιδι ειστε πια και ο σοφος της παρεας)

Και ο lysimaxos, ως Κυριος, με βοηθησε πολυ να λυσω τις αποριες μου. (τι κριμα να μην εχω γνωρισει απο κοντα αυτο το παιδι !!!)

Μετα τιμης....

Mercenary

Angelikh έγραψε:

......................

, ενα εχω να πω:

YES YES YES !!! ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ο  lysimaxos αλλα δεν θα σας κανω εγω φροντιστηριο....

....................

Kαλα λεω  εγω οτι εσυ μπορει μεν να εισαι ξανθια αλλα με IQ που τυφλα να εχουν ακομα και καστανο-κοκκινο-μελάχροινες του site και οχι μονο ........................

Taurus

Mercenary έγραψε:

εσυ  εισαι ξανθια αλλα με IQ  ........................

.........ραδικιού;;;;......

Mercenary

Taurus έγραψε:

.........ραδικιού;;;;......

Aκριβως το αντιθετο θα ελεγα ............. Αλλα δεν μπορω να το ισχυριστω και για μερικες αλλες .........

Χρήστες που διαβάζουν το Θέμα
Επισκέπτης

Δικαιώματα Μέλους
ΔΕΝ μπορείτε να Δημοσιεύσετε νέα Θέματα στο Forum
ΔΕΝ μπορείτε να Απαντήσετε και να Σχολιάσετε στο Forum
ΔΕΝ μπορείτε να Διαγράψετε τις Δημοσιεύσεις σας στο Forum
ΔΕΝ μπορείτε να Αλλάξετε τις Δημοσιεύσεις σας στο Forum
ΔΕΝ μπορείτε να Δημιουργήσετε Ψηφοφορίες στο Forum
ΔΕΝ μπορείτε να Συμμετάσχετε σε Ψηφοφορίες στο Forum

Κεντρικό Forum RSS : RSS

Η Εταιρία  |  Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων  |  Βασικές Αρχές  |  Πληροφορίες Συνδρομών  |  Πνευματικά Δικαιώματα  |  Online Ασφάλεια  |  Affiliates  |  Akazoo Shop  |  Media Kit  |  Επικοινωνία  |  Βοήθεια Top
Όλα τα δικαιώματα έχουν καταχωρηθεί. Η διαδικτυακή μας κοινότητα είναι μια Υπηρεσία που προϋποθέτει εγγραφή που υπόκειται στους Όρους Χρήσης Akazoo.
Ισχύουν οι χρεώσεις των Παρόχων (WAP,GPRS, SMS, MMS) και απαιτούνται συσκευές κινητής τηλεφωνίας με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet.
© 2010 - Akazoo.gr